Säkerhetsbrickor

Säkerhetsbrickor

Kunden får en individuellt kodad bricka som sätts på nyckelknippan. Förlorade nycklar identifieras via koden och returneras som värdeförsändelse.

 

Du får tillgång till ett koncept som är väl inarbetat. Vi har gjort det mycket enkelt för upphittaren. Portot är redan betalt och något emballage behövs inte. Upphittaren behöver bara lägga nycklarna i närmaste brevlåda. Baksidan av brickan innehåller text på både svenska och engelska.

Varje bricka har en unik sifferkod. Material: Stål legerat med mässing. Framsida vit med blå / rödtext. Epoxi lackskydd fram och baksida. Brickan är mycket slitstark. och behåller sin tydlighet / läsbarhet under många år. Den rektangulära brickan är 50 mm x 24 mm och den runda brickan är något mindre än en 5-krona.

Om Era brickor blir slitna, eller om personal slutar och glömmer lämna tillbaka sin bricka etc. har Ni som kund alltid tillgång till kostnadsfria utbytesbrickor. Enklast är att Ni skickar ett mail till oss där Ni meddelar vilka bricknummer som skall ersättas.

Har Ni frågor ring kundtjänst 031-14 67 00

 

Design: Mina Former     Webbyrå: Webmind